Forum
-
Zainteresowani filcowaniem
-
Witam wszystkich forumowiczów. Miałam przyjemność kupować ostatnio na portalu Allegro materiały oraz przybory potrzebne do filcowania, m.in. wełnę czesankową, igły oraz filc dekoracyjny. Chciałam bardzo polecić Państwu firmę Filart prowadzoną przez panią Magdalenę Włodarz. Cała transakcja odbyła się bez problemów i kontakt był wyśmienity. Serdecznie polecam!
-
Odp: Zainteresowani filcowaniem
2011-11-03 13:41:25 -
witam Też kupiłam rzeczy do filcowania u tej Pani i jestem naprawdę zadowolona.polecam
-
Odp: Zainteresowani filcowaniem
2011-11-03 19:57:02 -
Cieszę się bardzo, że jest Pani zadowolona z zakupów w Filarcie. Chciałam dodać, że Filart posiada własną stronę www.filart.com.pl wraz ze sklepem internetowym. Zakupy produktów są jeszcze prostsze, gdyż nie trzeba posiadać konta. W przypadku cen też jest trochę taniej niż na Allegro. Niedawno mogłam się o tym przekonać dokonując zakupów na spotkanie promocyjne "KREATYWNE klimaty - poczuj ich magię" 5 listopada w Kobyli, na które serdecznie zapraszam :)
Odpowiedz
Ostatnie produkty
-
Brązowy sutasz - bransoletka
Kategoria:
BiżuteriaAutor:
Ewa Wilczok
-
szydełkowe trampki
Kategoria:
Tkanina, haft, szydełkoAutor:
Ewa Gembalczyk
Wyroby
Kalendarz imprez
Niezwykłe sylwetki
Daniela Widota
dekoracje wielkanocne, CARWING, JAJKO WIELKANOCNE
Charakterystyka autora:
Bardzo lubię robić piękne dekoracje. Od kilku lat stało się to moją pasją. Wykonuje...
Ostatnio na forum
-
Koordynator Mirka |
2011-11-03
Odp: Cieszę się bardzo, że jest Pani zadowolona z zakupów w Filarcie. Chciałam dodać, że Filart...
-
Magda Olszar |
2011-11-03
Odp: witam Też kupiłam rzeczy do filcowania u tej Pani i jestem naprawdę zadowolona.polecam
-
Koordynator Hania |
2011-09-06
Odp: Witam, Bardzo mi przykro, że została Pani oszukana. Jednak z całą pewnością NIE był to...
Przydatne informacje
Ciekawostki
Kontakt
-
Stowarzyszenie
"LYSKOR"Szkolna 7
44-284 Pstrążnatel./fax 32 440-76-01
32 440-76-02e-mail: kreator@lgdkreatywni.pl
-
Stowarzyszenie LGD
"Ziemia Pszczyńska"ul. 3 Maja 11,
43- 200 Pszczynatel./fax 32 210 02 12